Olaf Vos

Mijn naam is Olaf Vos, 27 jaar en woonachtig in Barendrecht. Mijn hobby’s liggen vooral in het voetbal, zowel als speler bij BVV Barendrecht en als supporter in de Kuip.

Na 7 jaar dienst binnen het Korps Mariniers vond ik het tijd worden voor een nieuwe uitdaging in de zogeheten ‘’burgermaatschappij’.

Na lang zoeken naar de geschikte vervolg stap in mijn carrière kwam ik in contact met Diff Recruitment.

Diff is een bedrijf wat qua kenwaarden overeenkomt met het Korps Mariniers, Verbondenheid Kracht & Toewijding, en dat spreekt mij uiteraard erg aan! Tijdens mijn eerste gesprek bij Diff wisten wij al snel dat ik voor de functie van recruiter in aanmerking kwam. Buiten dat ik nog nooit van een recruiter gehoord had klonk het na de uitleg als een mooie vervolgstap. Mede door mijn discipline, sociale vaardigheden en “Rotterdamse mentaliteit” werd het al snel een match.

Ik ben nu 6 maanden in dienst en geen enkele dag is hetzelfde, het is één grote rollercoaster rit. Dat maak het werk heel gaaf om te doen. Vooral de dankbaarheid bij de kandidaten als wij een baan hebben gevonden, waar ze weer gelukkig zijn en hun passie kunnen uitoefenen, dat geeft mij voldoening. Ook het contact met klanten staat bij ons hoog in het vaandel. Je weet wat jouw klant wilt en bouwt hierdoor een band op en zo maak je makkelijk de perfecte match voor elkaar.

Helaas moesten ook wij noodgedwongen thuis werken i.v.m. het coronavirus. Persoonlijk vind ik thuis werken helemaal niks en daar kwam ik al snel weer achter. Buiten dat er altijd serieus gewerkt wordt op kantoor is het wel de sfeer en gezelligheid die ik miste…

“Hard werken is hard ontspannen” met die instelling eindigen we op vrijdag de week en meestal gaat dit gepaard met een klein biertje.

Al met al ben ik zeer blij met de kans die ik gekregen heb om mijzelf te ontwikkelen als recruiter binnen Diff. Een kans die ik met beide handen aangepakt heb en waar ik geen moment spijt van heb. Elke dag leer ik nieuwe dingen bij en dat maakt het een veelzijdige job die ik nog jaren kan blijven uitoefenen!

Ik bemiddel voornamelijk mensen in de werktuigbouw en metaalsector. Zoek jij een nieuwe baan in de techniek? Ken jij iemand die zoekt? Of zijn jullie als bedrijf opzoek naar een nieuwe collega? Neem dan contact met ons op en laat ons vertellen wat wij voor jou kunnen betekenen.

Zijn er vragen, of wil je weten wat we voor je kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op!

Bekijk al onze openstaande vacatures