Stein Ratsma

Mijn naam is Stein Ratsma. Geboren in Rotterdam, maar ik woon al bijna mijn hele leven in Gouda.

Nadat ik in 2017 geslaagd ben voor mijn studie heb ik een rugzak gekocht en ben ik 6 maanden gaan reizen door Australië. Ik heb hier heel veel mooie momenten beleefd en de prachtigste dingen gezien.

Eenmaal terug in Nederland wist ik niet precies wat ik wilde gaan doen. Werken? Of weer terug in de schoolbanken? Met weinig werkervaring, maar wel een prachtige reis achter de rug ging ik solliciteren. Ik had geen zin om de boeken weer in te gaan. Op dat moment ben ik een jaar aan de slag gegaan als Commercieel Medewerker Binnendienst. Dit bleek niks voor mij te zijn, omdat ik het contact met mensen miste en het voelde alsof de muren op me afkwamen.

Toen kwam Diff Recruitment op mijn pad terecht. Na een goed kennismakingsgesprek kon ik al heel snel aan de slag. Ze kijken hier niet naar wat je gedaan hebt, maar naar wat je kan en vooral wat je wil doen.

Nu bijna een jaar verder kan ik zeggen dat ik mijn roeping heb gevonden, want het werk is heel divers waardoor geen enkele dag hetzelfde is. Ik krijg een kick van het maken van de perfecte match en vind het leuk om te zoeken naar iemands droombaan.

Ik bemiddel voornamelijk mensen in de Beveiligingstechniek, Installatietechniek, Elektrotechniek en in de Koeltechniek. Zoek jij een nieuwe baan in techniek? Of weet jij iemand die een baan zoekt in de techniek. Neem dan contact met ons op zodat wij je snel aan jouw droombaan kunnen helpen.

Zijn er vragen, of wil je weten wat we voor je kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op!

Bekijk al onze openstaande vacatures