Ben jij op zoek naar een tijdelijke of vaste baan in de techniek, bouw of industrie en ben je toe aan een nieuwe uitdaging bij een ambitieus bedrijf?

Meld dan je C.V. aan en solliciteer op de functie die je aanspreekt en bij je past! Diff maakt het verschil voor een groeiend aantal opdrachtgevers in de bouw & techniek en ambitieuze kandidaten. Wij bieden functies aan op diverse niveaus. Dus of je nu in de laatste fase van je studie of opleiding zit of een (young) professional bent die op zoek is naar een nieuwe uitdaging of een interessant project: aarzel niet en meld je C.V. aan. Dan kunnen wij op zoek naar een goede match.

Heb je vragen over het werken op uitzend- of detachering basis? De meeste antwoorden vind je op deze website. Wil je extra informatie, neem dan contact met ons op of maak een afspraak voor een intakegesprek. Dan kunnen we gelijk persoonlijk kennismaken en je wensen bespreken. We helpen je graag verder.

Werkwijze

Je ontvangt per direct een ontvangstbevestiging via e-mail. Solliciteer je direct op een functie dan ontvang je binnen 1 werkdag bericht om de vervolgafspraken met jou door te nemen.

Wij ontvangen je in hartje Rotterdam voor een uitgebreid kennismakings- en selectiegesprek. De bedoeling is om elkaar beter te leren kennen. Uiteraard komen opleiding, ervaring en motivatie aan bod. Jij kunt je wensen en ambities op het gebied van functie-inhoud, salaris en arbeidsvoorwaarden kenbaar maken.

Match jij met de vacature, dan leggen we jouw C.V. voor aan onze opdrachtgever(s). Bij interesse wordt er snel een afspraak gemaakt voor een vervolggesprek bij deze opdrachtgever.

De opdrachtgever is enthousiast en wil je aannemen op uitzend- of detacheringsbasis. Wij nemen de details rond de overeenkomst duidelijk met je door en maken afspraken over stap 5: begeleiding en contact.

Aan het einde van je eerste werkdag nemen we contact met je op. We zijn natuurlijk erg nieuwsgierig hoe het is gegaan en wat je eerste indruk is. Ook de rest van je dienstverband blijven we geregeld contact houden met jou en de opdrachtgever, wellicht kun je langer of permanent het verschil maken…

Bekijk onze vacatures

Werken via Diff

Een leuke, uitdagende baan in de techniek, bouw, industrie of backoffice voor onze kandidaten vinden. Dat is waar we – op z’n Rotterdams gezegd – onze stinkende best voor doen. Of het nu gaat om een tijdelijke uitzendbaan, een langduriger detachering of bemiddeling voor een vaste baan, wij willen het verschil maken voor jou én onze opdrachtgevers. Er zijn verschillende manieren om via Diff aan het werk te gaan in de groeiende bouw & technieksector.

Ben je nog zoekende naar een functie die echt bij je past, kom je pas net kijken op de arbeidsmarkt of wil je ervaring opdoen bij meerdere bedrijven of in verschillende functies? Dan heb je wellicht (nog) geen behoefte aan een ‘vaste’ aanstelling. Bij Diff kun je werken aan een uitgebreid C.V. Een tijdelijke baan kan op basis van uitzenden of detachering.

Veel bedrijven zijn op zoek naar gekwalificeerd, vast personeel. Vanuit een baan op uitzend- of detachering basis via Diff komt het regelmatig voor dat dit dienstverband omgezet wordt in een vaste aanstelling bij de opdrachtgever. Dan hebben we een goede match gemaakt en maken we dus samen echt het verschil!

Onze diensten

Uitzenden

Wil jij snel aan de slag en ervaring opdoen bij interessante opdrachtgevers of weet je nog niet precies waar je passie ligt? Kies dan voor een job op basis van uitzending.

Als uitzendkracht ben je in dienst bij Diff. Wij lenen je op tijdelijke basis uit aan onze opdrachtgevers middels een uitzendcontract dat wordt beëindigd als de werkzaamheden zijn voltooid. De duur van het uitzendcontract varieert per vacature. Hoe langer je werkt hoe meer rechten je opbouwt.

Via uitzendwerk kun je in een korte periode ervaring en kennis opdoen bij verschillende bedrijven en afdelingen. Andersom werkt dit ook voor bedrijven. Wat als uitzendbaan begint kan bij gebleken geschiktheid resulteren in een vaste aanstelling.

 • Flexibel, in korte tijd ervaring opdoen bij meerdere bedrijven
 • Veel aanbod, je kunt snel en vaak zonder interval weer ergens anders geplaatst worden
 • Goede arbeidsvoorwaarden, je valt onder de NBBU CAO
 • Een mooie opstap naar een vaste baan of een uitbreiding van je C.V.
 • Persoonlijke begeleiding en support van Diff

Detacheren

Detachering vindt plaats op projectbasis of als springplank naar een vaste dienstbetrekking. Bij detachering word je op flexibele basis te werk gesteld maar ben je verzekerd van een vast contract en een vast inkomen. Je gaat voor een langere periode werken voor een opdrachtgever die op zoek is naar jouw ervaring, kwaliteiten en persoonlijkheid. Tijdens de vooraf vastgestelde detacheringsperiode ben je in dienst bij Diff. Ziet de opdrachtgever dat jij het verschil maakt dan kun je vaak bij het bedrijf in vaste dienst komen.

 • Groot aanbod interessante vacatures voor een langere periode.
 • Projectmatig of met uitzicht op een vast dienstverband
 • Gebruik maken van het uitgebreide netwerk van Diff
 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden en een vast inkomen
 • Een ideale manier om je C.V. op te bouwen

Werving en selectie

Veel opdrachtgevers in ons netwerk zijn structureel op zoek naar gekwalificeerd personeel en jong talent voor een vast dienstverband. Matchen wij jou C.V. met de wensen van de opdrachtgever dan nemen we snel contact met je op voor een uitgebreid intakegesprek. Bij voldoende aanknopingspunten stellen wij je voor bij je mogelijke nieuwe werkgever. Wij fungeren als het ware als jouw zaakwaarnemer en begeleiden je tijdens het gehele sollicitatieproces.

 • De zekerheid van een vaste baan
 • Een groot aanbod uitdagende vacatures in de Bouw & Techniek
 • Persoonlijke begeleiding tijdens de sollicitatieprocedure

Bekijk onze vacatures