Opdrachtgever

Bent u op zoek naar technisch personeel? Bij Diff zijn we gespecialiseerd in arbeidsbemiddeling in de bouw en techniek. Met ruim 20 jaar ervaring en een groot, kwalitatief kandidatenbestand kunnen wij u op meerdere manieren helpen aan gekwalificeerd personeel en jong talent op elk niveau. Of het nu gaat om tijdelijk werk, vast werk of werk op projectbasis: Diff biedt oplossingen op maat. Benieuwd naar hoe wij het verschil gaan maken? Neem dan contact met ons op. Direct een vacature plaatsen: dat kan middels onderstaand contactformulier. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op.

Onze dienstverlening

Uitzenden

Detacheren

Werving en selectie

De techniek en bouwsector is volop in beweging. De vraag naar gekwalificeerd personeel en jong gemotiveerd talent wordt steeds groter, terwijl de tijd om een gedegen werving & selectiebeleid te voeren steeds schaarser wordt. Hier kan Diff u bij helpen en het verschil maken. Wij hebben ruim 20 jaar ervaring en beschikken over een kandidatenbestand waar we u graag aan willen voorstellen. Niet alleen voor functies op de werkvloer maar voor de o zo belangrijke backoffice functies waar affiniteit met bouw en techniek om de hoek komen kijken. Onze dienstverlening bestaat uit uitzending, detachering en werving & selectie. Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

Uitzenden

Heeft u tijdelijk behoefte aan extra personeel op de werkvloer of kantoor? Bij ziekte, vakantie, of pieken in de werkzaamheden moet u snel kunnen schakelen. Kies dan voor de kwaliteit en flexibiliteit van een gemotiveerde uitzendkracht via Diff.

Uitzenden is het tijdelijk ter beschikking stellen van flexibele arbeidskrachten op basis van een uitzendovereenkomst. Na selectie van een geschikte kandidaat treedt de uitzendkracht bij ons in dienst. Diff verzorgd de gehele administratie zoals de loonbetaling, personeelsadministratie en het afdragen van premies. Op basis van flexibele uren en een vooraf overeengekomen tarief zal de uitzendkracht bij u aan het werk gaan. U zorgt voor de begeleiding en het toezicht. Het uitzendcontract zal worden beëindigd zodra de werkzaamheden zijn voltooid.

 • Flexibele inzet van gemotiveerde uitzendkrachten.
 • Kostenbesparend. U betaalt wat u gebruikt.
 • Diff verzorgt de werving en selectie.
 • De uitzendkracht staat niet op uw loonlijst.
 • Diff draagt alle werkgeversverplichtingen.
 • Beperkte opzegtermijn

Detacheren

Bent u op zoek naar meer flexibiliteit in uw personeelsbestand en minder financieel risico? Kies dan voor het inlenen van gekwalificeerd personeel van Diff. De duur van de detacheringsperiode, het aantal werkuren en de vergoeding zijn vooraf vastgesteld.

Detachering biedt uw bedrijf flexibiliteit en zekerheid bij de inzet van gekwalificeerd personeel voor een langere periode of project. Zorgvuldig gescreende kandidaten gaan bij u aan de slag maar zijn in dienst bij Diff. Wij regelen de loonbetaling, secundaire arbeidsvoorwaarden en de personeelsadministratie. U verzorgt de begeleiding en het toezicht op de werkvloer. Zo loopt u minder financieel risico en weet u vooraf wat de kosten zijn.

 • Geen tijdrovende en hoge werving en selectiekosten
 • Inzichtelijke kosten per periode/project
 • Geen financieel risico bij ziekte van de werknemer
 • Diff draagt alle werkgeversverplichtingen
 • Een groot aanbod gekwalificeerd personeel binnen handbereik

Werving en selectie

Heeft u een vacature openstaan en bent u op zoek naar een geschikte kandidaat die per direct in vaste dienst kan treden? Kies er dan voor het werving- en selectietraject uit te besteden aan Diff. Wij hebben een goed gevulde database met uitstekend gekwalificeerd personeel dat op zoek is naar of openstaat voor een uitdagende functie in de bouw en techniek. Veelal hebben wij al ervaring met hun kwaliteiten uit eerdere uitzend- of detacheringsdienstverbanden.

Door onze jarenlange expertise in de bouw en techniek kunnen wij goed inschatten waar u naar op zoek bent. Wij dragen in overleg met u zorg voor een gedegen functieprofiel en de plaatsing van de vacature. Vervolgens gaan wij via diverse kanalen op zoek naar geschikte kandidaten. Hiervoor beperken wij ons niet tot onze database. Wij maken een voorselectie van geschikte kandidaten en stellen deze op basis van de eerste gesprekken aan u voor. U betaalt uiteraard alleen bij een geschikte match die leidt tot een vast dienstverband.

 • No cure, no pay
 • Geen tijdrovende, dure selectiekosten en geen overbodige sollicitatiegesprekken.
 • Veel aandacht voor belangrijke soft-skills bij de eerste gesprekken.
 • Een groot netwerk en een gemotiveerd kandidatenbestand.
 • Een intensieve maar tijdbesparende samenwerking in het voortraject.

Neem contact met ons op